O meni

profslikNavedeni smo da verujemo da u našim životima postoji prirodni efekat starenja.

Sa godinama, dobijamo sve više bora, dobijamo na težini, gubimo mišiće, naš izgled propada, kosti nam slabe, zglobovi bole, san nam postaje nemiran, opada nam energija, metabolizam se uspori, postaje nam hladnije, koža nam postane suva, oslabi nam varenje,…

Moje mišljenje je da starenje zavisi od načina na koji živimo svoje živote, a ne od godina provedenih na ovoj planeti. Verujem da možemo da usporimo ili čak i obrnemo proces starenja ako razumemo kako da vežbamo na pravi način, jedemo pravu hranu, smanjimo stres, živimo sa svrhom, volimo i cenimo život koji nam je dat.

Pravo zdravlje jeste razumevanje metabolizma. Šta je metabolizam, šta ga podržava a šta ga guši. Brz metabolizam je povezan sa mladošću, nedostatkom bolesti, sa dobrim snom, zdravim seksualnim nagonom, zdravom kosom i kožom, vitkim telom i osećanjem sreće.

Moja želja je da vam prenesem znanje koje je MENI pomoglo na MOM putu ka dobrom metabolizmu i izlečenju. Pisaću vam najviše o ishrani, takođe o vežbama i načinu razmišljanja. Smatram da ove tri stvari idu ruku pod ruku, i da su podjednako važne.

Po zanimanju sam inženjer agronomije, takođe sertifikovani instruktor Yoge i Zumbe. Preko 10 godina sam u svetu fitness’a kao instruktor i pomažem ljudima da postignu optimalno zdravlje i dobrobit. Shvatila sam kroz iskustvo da za sveopšte zdravlje i dobrobit osobe nije dovoljno samo vežbati, ili biti na nekoj dijeti. Dobrobit osobe uključuje ishranu, redukciju stresa, vežbanje, duševno raspoloženje, san, varenje, hormone, stanje uma i način života.

Želim da vam prenesem svoja istraživanja i saznanja, da razotkrijem mitove i pomognem da steknete razumevanje o tome šta je dobro za vas.

Rođena sam 26.01.1975. god. u Subotici, gde i trenutno živim sa svojom porodicom, suprugom Peđom i sinovima Vukom i Ognjenom.

Comments are closed.